За нас

ДЕПЛАН ООД Е УТВЪРДЕН ЛИДЕР НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР В ОБЛАСТТА НА ТЪРГОВИЯТА С ВИК, СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И НОВИ ТЕХНОЛОГИИ.Създадена през 1994г. компанията е една от най-бързо развиващите се в бранша, не само в Бургаски регион, а и в цялата страна! Предпоставка за това развитие през годините е непрекъснатото търсене на нови и по-качествени продукти на конкурентни цени, прилагане на съвременни маркетингови методи за увеличаване на продажбите, както и постоянното реинвестиране и разрастване на предлаганата гама от продукти. Фирмата е директен представител на водещи европейски и български производители.

Основната цел, която сме си поставили „Пълно задоволяване на нуждите на нашите клиенти“ е мотото върху което работим ежедневно. Компанията предлага широка гама от над 100 000 продукта и решения в областта на строителството, всички видове ВиК тръби и части за тях, пречиствателни станции, всичко за банята, санитарен фаянс, стенни и подови плочки, гранитогрес, санитарни принадлежности и аксесоари, ел. материали, машини и инструменти, крепежи, инфраструктурни решения, битова химия, отопление, лепила и мазилки, хидро и топлоизолации, скелета, и всичко за вашия дом.

ДЕПЛАН ООД има много добре развита търговска мрежа. Разполагаме със собствен транспорт и извършваме доставки до всяка точка на страната!

Ние предлагаме атрактивни цени, бързо и качествено обслужване, разполагаме с екип от професионалисти готови да отговорят на всички въпроси и нужди, като по този начин правим пазаруването удоволствие за нашите клиенти!

Запишете се за известия
Получавайте известия за всички намаления и промоции
Изчисти всички Сравни
{{ p.title_bg }}